Jumat, Juli 04, 2008

Pondokan (= Kos)

Take a look at my next plan. Bandung, West Java, for the next about 4 years, I'm gonna spend most of my time there. The most important I wanna talk about is my family. We will be separated by the distance. I can only count by myself, stand alone. Fyi, till now I've been living with my family for my whole life.

I dun wanna be such a hypocrite person, gw gak mau muna! Gw selalu dilayani! A simple thing, food! Everyday I awake in the morning, I go downstairs, guess what I always look. Tadaaaaa, food is served well on the dining table. All I have to do is sit down cutely then eat, eat, and eat till full! Makan dengan penuh kebinalan gw! I'm still a dependent boy, not independent. Nanti ngekos di bandung gimana?

Smoga dengan ngekos nanti bakal buat seorang Gandrie jadi lebih dewasa. Gak ada yang instan, semua kudu didapetin dgn kerja keras, itu salah satu pesan bokap gw yang bermakna bgd. Big thanks, Dad. I will survive.

Buat temen" gw yang laen yg jg ngekos, slamat berjuang, dude!
Keep your body n mind fresh!
Caoo...

5 komentar:

aldy, aldoy, dy, al mengatakan...

yaa emang ngekos itu beda lah ama tinggal di rumah, lo mesti bisa melayani diri sendiri..
haha,
gue ndiri walo ga ngkos juga ada deritanya..jalan jauh..
jadi jan bilang takut ngekos jg gitu.

hhe

oi kasi shoutbox napah?

Only My Mom Know Me mengatakan...

Sip, Senasip kitah...

Thanks Sob Buat Komennya!
REally Means a lot

supernichanemon mengatakan...

gan ajak lah kami ke kotamu itu gan...ke bandung. ayoo gan. berpetualang .. seperti sherina.haha!

yasminthul mengatakan...

you can make it, hehe, all of us should make it!

sybil mengatakan...

gw gak bs ngebayangin klo gw ngekos..

plg susah=bayar makan sendiri! haha